TIK Volley
 
 

Vores senior herrehold er dedikeret og venter på dig!

Vores senior herrehold står i øjeblikket over for en udfordrende tid, da vi arbejder hårdt på at rekruttere flere talentfulde og målrettede spillere, for at danne et fuldt senior herrehold.
Vi har en håndfuld dedikerede herrespillere i alderen 19-50 år tilbage, som har valgt at fortsætte træningen for at dyrke deres glæde for volleyball, og holde sig klar til vi igen er fuldtallige.  

Vi mødes til træning to gange om ugen, hvor vi under ledelse af vores talentfulde trænere, der har flere års erfaring fra både 1. division og ligaen, arbejder intensivt på at forfine vores færdigheder og styrke vores taktik. Vi arbejder målrettet på at udvikle os og spiller for at vinde, men vi prioriterer også at skabe en atmosfære, hvor sjov og fællesskab har en central plads. Dette gælder både på og uden for banen.
Vores mål er at genoptage vores deltagelse i Danmarksserien og fortsætte med at udvikle vores færdigheder. I mellemtiden spiller vi mix med klubbens damer.

Hvis du er interesseret, så er det dig vi står og mangler! Kom til en gratis prøvetræning. Du skal blot skrive til vores kontaktperson Emma Olander eller Lennard Wulff.

Vi glæder os til at møde nye ansigter og dele glæden ved volleyball.
Vi ses på banen!

Trænere: Emma Olander, Lennard Wulff

Kontaktperson: Emma Olander emma@olander.cc
                          eller Lennard Wulff LSWvolleyball@gmail.com

Træningstider
Mandag kl 19-21 Taastrup Idræts klub Hal B (Parkvej 78, 2630 Taastrup)
Torsdag kl 19-21 Høje-Taastrup Gymnasium (Frøgård Alle 2, 2630 Taastrup)www.tikvolley.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net