TIK Volley
 
TIK Volley senior Damehold 2023
 

TIK Volley's senior damehold, er en sammensmeltning af erfaring og nyt blod.

Vores hold repræsenterer en bred vifte af spillere, fra gamle divisionsspillere, til trofaste oprindelige TIK'ere og spændende nye talenter. Vi har spillere i alderen fra 20-50 år med en håndfuld af forskellige etniciteter. Vi tror på at holdets diversitet er en af vores største styrker.

Vi mødes til træning to gange om ugen, hvor vi under ledelse af vores talentfulde trænere, der har flere års erfaring fra både 1. division og ligaen, arbejder intensivt på at forfine vores færdigheder og styrke vores taktik. Vi arbejder målrettet på at udvikle os og spiller for at vinde, men vi prioriterer også at skabe en atmosfære, hvor sjov og fællesskab har en central plads. Dette gælder både på og uden for banen.
I øjeblikket spiller holdet i Danmarksserien, og har ambitioner om at rykke op i 2. division. Desuden spiller vi også mix med klubbens herre.

Grundet vores turneringsaktivitet, skal man have lidt erfaring med volleyball for at kunne være medlem. Hvis du er interesseret, så kom til en gratis prøvetræning. Du skal blot skrive til vores kontaktperson Emma Olander.

Vi glæder os til at møde nye ansigter og dele glæden ved volleyball.
Vi ses på banen!

Trænere: Emma Olander, Lennard Wulff

Kontaktperson: Emma Olander emma@olander.cc

Træningstider
Mandag kl 19-21 Taastrup Idræts klub Hal B (Parkvej 78, 2630 Taastrup)
Torsdag kl 19-21 Høje-Taastrup Gymnasium (Frøgård Alle 2, 2630 Taastrup)


www.tikvolley.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net